Contact en kosten

Wilt u contact met PMTP voor het maken van een afspraak voor manuele therapie ES ®? Dan kunt u ons bellen via 06-1952.88.35 Wilt u liever dat wij contact opnemen, dan kunt u een sms sturen of in het ‘formulier’ hieronder uw gegevens in vullen. PMTP zit aan de Hereweg 114, 9725 AK Groningen. Klik hier voor een kaartje.

Kosten
Een behandeling manuele therapie ES duurt ongeveer een uur en kost € 72,-. Dit bedrag dient u aansluitend aan de behandeling contant of per pin te voldoen. U krijgt een nota mee die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Wanneer u aanvullend verzekerd bent kunnen de kosten van de behandeling door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk en door sommige geheel vergoed worden. De patiëntenvereniging manuele therapie ES biedt een overzicht.  Die lijst wordt door de patiëntenvereniging met de uiterste zorg samengesteld. Wilt u zekerheid, neem dan contact op met uw verzekeraar om navraag te doen naar uw specifieke situatie.

De eerste afspraak
Op de eerste afspraak is er een gesprek over uw klachten, over hoe lang u deze heeft, wanneer de klachten optreden en dergelijke. Hierna voert de manueel therapeut een uitgebreid onderzoek uit. Dat onderzoek bestaat uit bepaalde metingen en het observeren van uw bewegingen. Op basis van de verkregen onderzoeksgegevens is duidelijk hoe de manueel therapeut uw gewrichten moet bewegen om een zo groot mogelijk effect te bereiken. Sommige meetresultaten kunnen na de behandeling nog eens bekeken worden. Naast de behandeling in de praktijk, krijgt u ook bewegings- en oefenadviezen om de therapie effectief te maken.